Wifi/ HotSpot & internet systemen

Wat zijn Hotspot en wifi/ internet systemen?

Wifi en internet systemen, zijn apparaten die de wifi en internet verbindingen uitzenden door uw bedrijf of huis. Deze systemen zijn vaak niet groter dan 50 cm.

Hoe werken wifi en internet systemen?

Wifi en internetsystemen zenden radiogolven uit naar de apparaten die uw wifi/internet netwerk zoeken. Wanneer deze data aankomt zetten die  apparaten het om in bruikbare gegevens. Om zo de online mogelijkheden werkend te maken. Zonder deze radiogolven kunt u ook niet verbinden met het internet.

Functionaliteiten van wifi en internet verbindingen

Wat zijn de functionaliteiten van wifi en internet systemen? Deze systemen zijn nodig voor uw bedrijf om alles wat online staat te bereiken. Het zijn ook de systemen die de basis leggen voor wifi netwerken die door grote gebouwen heen gaan.

 

 

Mogelijkheden met internet/ wifi systemen

Een internet/ wifi systeem brengt vele mogelijkheden en/of voordelen met zich mee. Hieronder een aantal voorbeelden om wat meer inzicht te geven:

-Met deze systemen kunt u het bedrijf online laten functioneren;

-Deze systemen maken het mogelijk om met meerdere mensen tegelijkertijd aan een groot project te werken, vanaf verschillende computers. 

Interesse in WiFi/HotSpot & Internet systemen?

Heeft u een vraag over één van onze internet systemen ? Laat dan uw gegevens achter in het contact formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Adres

IT-Solution
Ceresplein 14
1764 HD Breezand

Contactgegevens

Telefoon: 0223-521386
Email: info@it-solution.nl

IT-Solution

Copyright © 2019 IT-Solution All Rights Reserved | Made by Don Bloothoofd Design