Camera beveiliging

Wat is camera beveiliging?

Een camera beveiliging is een beveiliging systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat u, op de punten waar u camera’s heeft opgehangen, altijd zicht heeft op wat er gebeurt. Ook heeft u de mogelijkheid om beelden terug te kijken.

Hoe werkt camera beveiliging?

Een camera beveiliging word zowel geïnstalleerd op de plaatsen waar u de camera’s wilt hebben, als op een aangegeven computer. Op deze computer word het software programma van de camera’s gedownload. Deze software weergeeft wat de camera’s op dat moment zien. Ook is er een optie om camera beelden standaard op te slaan, waardoor je deze op een later tijdstip terug kunt kijken.

De functionaliteiten van een camera beveiliging

Met een camera beveiliging kunt u ten alle tijden zien wat er in uw bedrijfspand gebeurt. Ook kunt u de beelden ten alle tijden terugkijken. Dit zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld bij een inbraak duidelijke beelden heeft van de daders, waardoor deze wellicht sneller gepakt kunnen worden.

 

Mogelijkheden met een camera beveiliging

Een camera beveiliging brengt vele mogelijkheden en/of voordelen met zich mee. Hieronder een aantal voorbeelden om wat meer inzicht te geven:

-Overzicht hebben over uw bedrijfspand;

-Wanneer camera’s met nachtzicht geïnstalleerd worden kan zelfs in het donker nog het hele bedrijf in de gaten gehouden worden;

-Beelden terugkijken van een bepaalde dag.

 

Interesse in Camera Beveiliging?

Heeft u een vraag over die mogelijkheden van Camera Beveiliging?  Laat dan uw gegevens achter in het contact formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Adres

IT-Solution
Ceresplein 14
1764 HD Breezand

Contactgegevens

Telefoon: 0223-521386
Email: info@it-solution.nl

IT-Solution

Copyright © 2019 IT-Solution All Rights Reserved