Bekabelingswerkzaamheden

Wat zijn bekabelingswerkzaamheden?

Bekabelingswerkzaamheden zijn werkzaamheden zoals het leggen van internet kabels in uw bedrijfsgebouw. Deze werkzaamheden worden vaak uitgevoerd wanneer een bedrijf wilt digitaliseren, of een nieuw bedrijf word gebouwd waar het al bekend is dat men een groot wifi netwerk wil hebben. 

Waarom er bekabeling aangelegd moet worden bij uw bedrijf?

De bekabeling die wij aanleggen zorgt ervoor dat door het hele gebouw goed en snel wifi/internet bereik is. De internet bekabeling is essentieel voor een bedrijf met meerdere verdiepingen. Zeker met betonnen muren en plafonds is dit van belang, omdat de wifi signalen niet door beton heen kunnen.

Wat zijn de pluspunten van bekabeling voor uw bedrijf?

Door kabels aan te leggen in uw bedrijfspand, kunnen wij snelle en goede internet service verlenen. Ook maakt dit het werken op het internet vele malen makkelijker, omdat alles sneller kan laden.

 

 

Mogelijkheden met bekabeling door uw gebouw

Bekabeling brengt vele mogelijkheden en/of voordelen met zich mee. Hieronder een aantal voorbeelden om wat meer inzicht te geven:

-Een bekabelingsnetwerk in uw bedrijf zorgt ervoor dat er geen wifi/internet data verloren gaat;

-wij maken het zo mogelijk dat iedereen op elke verdieping dezelfde internetkwaliteit heeft, waardoor er op elke verdieping maximaal gewerkt kan worden.

Interesse in Bekabelingswerkzaamheden?

Heeft u een vraag over bekabelingswerkzaamheden? Laat dan uw gegevens achter in het contact formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Adres

IT-Solution
Ceresplein 14
1764 HD Breezand

Contactgegevens

Telefoon: 0223-521386
Email: info@it-solution.nl

IT-Solution

Copyright © 2019 IT-Solution All Rights Reserved | Made by Don Bloothoofd Design