Datakasten

Wat zijn datakasten?

Datakasten zijn kasten waar verschillende IT-gerelateerde systemen in hangen. Hierdoor zijn de systemen beveiligd tegen beschadigingen. Deze kasten kunnen verschillende maten hebben. De maten  lopen uiteen van volledige  toren kasten tot kasten die net zo groot zijn als een keukenkast.

Waarom worden datakasten gebruikt?

Datakasten worden gebruikt om belangrijke IT-gerelateerde systemen te beveiligen. Datakasten worden ook gebuikt om alle apparaten dicht bij elkaar te houden, zodat makkelijker problemen kunnen worden gelokaliseerd in het internet systeem.

Wat zijn de functies van een datakast?

Datakasten hebben als primaire functie het beschermen en opslaan van IT gerelateerde systemen.  De meeste datakasten worden aan de muur opgehangen en beveiligd met een slot. In deze kasten zult u vooral de wifi systemen, en de wifi gerelateerde apparaten vinden.

Waarom wilt u een datakast aanschaffen?

Een data kast brengt vele mogelijkheden en/of voordelen met zich mee. Hieronder een aantal voorbeelden om wat meer inzicht te geven:

-Een datakast beschermd het internet van uw bedrijf tegen fysieke kwetsbaarheden; 

– uw gegevens zijn beter gewaarborgd;

-De meeste bedrading loopt door de data kast, waardoor er zo min mogelijk kabels door uw bedrijf lopen. 

Interesse in datakasten?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden van datakasten? Laat dan uw gegevens achter in het contact formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Adres

IT-Solution
Ceresplein 14
1764 HD Breezand

Contactgegevens

Telefoon: 0223-521386
Email: info@it-solution.nl

IT-Solution

Copyright © 2019 IT-Solution All Rights Reserved