VoIP

Wat is VoIP?

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol en is de verzamelnaam voor al het spraakverkeer via internet. Het spraakverkeer gaat via datanetwerken op basis van het Internet Protocol. Het verschil tussen VoIP en traditioneel telefoneren zit in het signaaltransport.

Bellen via internet: hoe werkt VoIP?

Hoe werkt VoIP eigenlijk? 

VoIP-telefonie staat voor Voice over IP, bellen via het internet. Heel simpel eigenlijk: u heeft al een internetverbinding en deze gebruik u met VoIP ook voor uw telefonie.

 

 

Voice over IP: Eindeloos veel functionaliteiten

Laat een oproep rinkelen op één of meerdere VoIP-telefoons en vervolgens doorschakelen naar uw mobiele telefoon of een voicemail. u kunt uw telefonie uitbreiden met eindeloos veel mogelijkheden zoals keuzemenu’s, openingstijden, wachtrijen en koppelingen met bestaande systemen. u kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt.

Mogelijkheden met VoIP

Een VoIP verbinding brengt vele mogelijk en/of voordelen met zich mee. Hieronder een aantal voorbeelden om wat meer inzicht te geven:

– Doorschakelen naar externe telefoonnummers;
– Goedkoper dan traditionele aanbieders;
– Met VoIP is je organisatie volledig locatie-onafhankelijk;
– VoIP is schaalbaar: de telefonie groeit met je bedrijf mee.

Interesse in VoIP?

Heeft u een vraag over VoIP? Laat dan uw gegevens achter in het contact formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Adres

IT-Solution
Ceresplein 14
1764 HD Breezand

Contactgegevens

Telefoon: 0223-521386
Email: info@it-solution.nl

IT-Solution

Copyright © 2019 IT-Solution All Rights Reserved | Made by Don Bloothoofd Design